Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Alle nieuwe fietsen

Grote collectie a-merken bij Bike Totaal Kramer

Veel mensen willen graag snel online een e-bike in de aanbieding bestellen. Maar heeft u dan wel de juiste e-bike voor uw niveau, omgeving, eventuele fietsvakanties en andere fietswensen? En hoe zit het met de garantie? Wij raden u aan om naar de vakman te gaan voor een e-bike die past bij uw wensen. Zo weet u zeker dat de e-bike van goede kwaliteit is en de de vakman de garantie op de juiste manier afhandelt.  

Batavus

Het Heerenveense Batavus heeft een zeer uitgebreid assortiment. Van dit merk kunt u e-bikes, stadsfietsen en hybrides/ toerfietsen kopen. Zo is er altijd een fiets die bij u past; of u nu korte ritjes fietst naar de stad of lange tochten door de natuur maakt.

Cortina

Cortina heeft een breed assortiment stadsfietsen en zelfs e-bikes. Deze fietscollectie, met bijvoorbeeld de U4, wordt net als een modecollectie continu geüpdatet. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van het frame en de velgen (rosegoud, zwart, zilver) en de designdetails zoals bijvoorbeeld de jasbeschermer. 

Cube

Het Duitse fietsbedrijf Cube is in 1993 opgericht door Marcus Pürner. Het staat tegenwoordig vooral bekend om de mountainikes en trekkingfietsen van zeer goede kwaliteit. Wilt u deze kwaliteit ook ervaren? Informeer dan bij uw Bike Totaal winkel naar een proefrit.

Dutch ID

Dutch ID fietsen zijn exclusief verbonden aan Bike Totaal. De Bike Totaal vakman denkt intensief mee tijdens het ontwikkelproces van de e-bikes. Zo wordt de fiets ontworpen door een bijzonder team: technici met verstand van de fietstechniek, vormgevers die zorgen voor een mooi uiterlijk en Bike Totaal vakmannen die weten wat mensen als u zoeken in een e-bike.  

Gazelle (& Premium)

In 1992, bij het 100-jarig bestaan, heeft het Veluwse Gazelle het predicaat 'Koninklijk' mogen ontvangen. Dat is zeker terecht: bij Gazelle maken 350 medewerkers dagelijks innovatieve fietsen en e-bikes van topkwaliteit. Elk jaar worden er meer dan 250.000 fietsen gemaakt in Dieren, waaronder de e-bikes, stads- en toerfietsen die u in onze webshop kunt bestellen.

KOGA

Koga-fietsen worden door fietsexperts in één adem genoemd met luxe, kwaliteit en service. Waar vroeger de frames van het merk Miyata waren, is dit in 2010 veranderd. Sindsdien worden de frames door Koga zelf gemaakt, zodat deze even innovatief blijven als de techniek.

Loekie

Loekie maakt fietsen voor stoere avonturiers of mooie prinsessen. Het motto is niet voor niets: "Je kindertijd is de mooiste tijd …als je op een Loekie rijdt!" Of u nu zoekt naar een roze fiets of een zwart met rode; Loekie heeft het allemaal. Verkrijgbaar voor jongens en meisjes en vanaf 12 inch tot 22 inch! 

Merida

“Me-Ri-Da‘ betekent in het Taiwanees: "de intentie om alleen mooie en hoogwaardige producten te maken waarmee iedereen op een zo'n prettig mogelijke manier zijn/haar bestemming bereikt." Inmiddels worden er jaarlijks 1,5 miljoen fietsen van die hoogwaardige kwaliteit geproduceerd. 

Trek

Trek Bicycle Corporation, kortweg Trek, is de grootste producent van fietsen in de Verenigde Staten. Deze fabrikant bouwt fietsen die levenslang meegaan. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de meest hoogwaardige onderdelen, zoals bijvoorbeeld carbon voor het frame. 

Sparta

De Apeldoornse rijwielfabrikant Sparta verkoopt zowel e-bikes als stadsfietsen. Waar ze in het verleden vooral bekend waren om de “Spartamet”, is Sparta nu vooral bekend om hun eigen e-bike systemen. Zowel het ION-systeem als Emotion-systeem is door Sparta ontwikkeld. Desondanks zijn er ook diverse fietsen met andere systemen verkrijgbaar, zoals Bosch en Shimano STEPS.

Cannondale

Puky

Union

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen