! Corona update december 2020 !

Beste klant,

[15 december 2020] Na onze eigen voorzorgsmaatregel om de verhuur te sluiten, volgt helaas door de landelijke lockdown nu ook het sluiten van onze winkel. Door de genomen maatregelen is de winkel gesloten tot en met 19 januari.

Wat kan er nog wel?
Ook al is de winkel en de verhuur gesloten, voor ons blijven er altijd werkzaamheden om te doen. Zo worden alle geplande reparaties gewoon uitgevoerd. Ook nieuwe fietsen worden gedurende deze periode voor u rijklaar gemaakt.

Telefonische bereikbaarheid
We zijn in deze periode telefonisch te bereiken tijdens onze openingstijden via 0516-431607. Wijzigt er iets in de werkplaatsplanning, of heeft u een nieuwe fiets besteld? Dan nemen wij uiteraard telefonisch contact met u op om de details te bespreken.

In tegenstelling tot eerder bericht is een spontaan bezoek niet meer mogelijk. Ook voor het halen en brengen van uw reparatie geldt dat dit telefonisch met u wordt ingepland, alvorens u onze werkplaats bezoekt.

Het nieuwe jaar in met een winterbeurt
Is uw fiets toe aan een winterbeurt? Plan dan via werkplaats@fietsservice.nl of via 0516-431607 een afspraak in voor het nieuwe jaar.

De webshop is altijd open
Bent u op zoek naar een nieuwe fiets of bepaalde onderdelen? Onze online winkel www.biketotaalkramer.nl is gelukkig niet gesloten! Bestel alles wat u nodig heeft voor de fiets via onze webshop.

Bereikbaarheid rondom de feestdagen
Ook wij zitten tijdens de feestdagen met onze eigen gezinnen rondom de kerstboom. Daarom zijn we niet bereikbaar van donderdag 24 tot en met zondag 27 december. Ook op 1 januari zijn we niet bereikbaar.

Op de overige dagen zijn we van dinsdag t/m zaterdag tussen 9.00 - 17.30 uur telefonisch te bereiken via 0516-431607, voor vragen over leveringen van nieuwe fietsen of om een afspraak te maken voor de werkplaats.

Blijf gezond!

Team Bike Totaal Kramer

Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen